18 mai 2008

Primeşti SMS-uri publicitare şi câştigi bani !

Acesta este un site de prezentare RoSMS aparţinand unui membru RoSMS. Site-ul oficial RoSMS îl puteţi găsi aici.

Ce este roSMS?

SMS.ro este un serviciu on-line de informare, marketing si publicitate prin SMS. SMS.roeste un serviciu inregistrat al Restate SRL.

Cum funcţionează RoSMS?

RoSMS este o companie parteneră ORANGE şi VODAFONE. Devenind membru al RoSMS puteţi trimite sms-uri în orice reţea natională la preţul de numai 4.5 Eurocenţi. Exista 2 posibilitati de colaborare cu roSMS:

1. Cea de Membru. Telefonul tau celular castiga bani sigur! E GRATIS, tot ce trebuie sa faci e sa-ti dai acordul sa primesti maxim 5 SMS-uri cu caracter publicitar pe zi si sa devii membru SMS.ro Astfel poti primi bonusuri importante in bani sau reduceri la anumite produse comercializate pe site (telefoane, accesorii, cartele Prepay si altele).
2. Cea de Utilizator. Aceasta postura iti permite sa trimiti mesaje direct pe telefoanele mobile ale prietenilor sau clientiilor tai sau sa faci o campanie publicitara folosind baza de date SMS.ro avand posibilitatea de selectie a persoanelor la care sa ajunga mesajul publicitar dupa unele criterii (varsta, domeniu de activitate, zona geografica, etc.). Serviciul poate trimite oricate mesaje direct de pe web mai comod si mai ieftin decat de pe telefonul tau.

..:: Înscrie-te GRATUIT ACUM ::..

RoSMS Mesajul tau castigator

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins