Iti dau reducere 1% la PC Garage

15 iunie 2008

Orange 3G in comuna Marginea

Orange duce serviciile de ultimă generaţie
în zona rurala din Suceava

Bucuresti, 12 iunie 2008. Orange a extins reţeaua de date mobile 3G+ cu viteze de până la 3,6 Mbps în 24 de localităţi din judetul Suceava, în cadrul proiectului-pilot de dezvoltare a reţelei de date mobile în zonele rurale. Începând din 16 iunie, locuitorii celor 24 de localităţi sucevene vor întâlni caravana Orange în care vor putea testa şi din care vor putea achiziţiona pe loc serviciile Orange de internet mobil în bandă largă.

„Interesul românilor pentru serviciile de internet mobil în bandă largă este în creştere, iar solutiile Orange răspund cu succes necesitatilor clienţilor nostri. Suntem încântaţi că putem oferi soluţiile performante de broadband mobil Orange clienţilor care locuiesc în zonele rurale unde nu există nicio altă opţiune de acces la internet”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange România.

Pentru a familiariza locuitorii zonelor rurale cu cele mai noi produse şi servicii de comunicare mobilă, Orange organizează special pentru acest proiect o caravană care va călători din localitate în localitate şi în care se vor desfasura demonstraţii privind utilizarea internetului mobil. Caravana va fi amenajată ca un magazin Orange în care oamenii vor putea testa toate serviciile, cu ajutorul profesionist al angajaţilor Orange. Din caravană vor putea fi achiziţionate orice produse şi servicii Orange, de la cartele prepay, abonamente şi telefoane, până la pachete complete cu laptop şi modem pentru accesul la internet.

Caravana Orange va porni din localitatile Marginea si Vicovu şi va străbate, timp de 3 luni, toate cele 24 de localităţi din Suceava incluse în proiect: Arbore, Bodnăreni, Clit, Botoşana, Gura Putnei, Putna, Straja, Bivolăria, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos, Bilca, Gălăneşti, Hurjuieni, Costişa, Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi, Măneuţi, Cajvana, Codru, Marginea, Comăneşti, Soloneţ, Iaslovăţ şi Burla

Sursa: www.orange.ro

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins