Iti dau reducere 1% la PC Garage

13 mai 2009

Băut la volan, a omorât o femeie cu maşina, după care a fugit de la locul accidentului

Un tânăr din comuna Marginea s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru trei infracţiuni, după ce s-a urcat beat la volan, a accidentat mortal o femeie şi, profitând de faptul că era noapte, a fugit de la locul accidentului, încercând să scape de răspunderea penală.
Din nefericire pentru el, poliţiştii au reuşit să-i dea de urmă în aceeaşi noapte.
Luni seară, în jurul orei 22:00, pe Drumul Comunal „Satul Nou” de pe raza comunei Marginea, şoferul unui autoturism VW Golf a acroşat cu partea dreapta faţă a maşinii o femeie care se deplasa, alături de mai multe persoane, pe marginea drumului.

Victima, Domnica L., în vârstă de 66 de ani, localnică, a suferit leziuni grave, decedând la scurt timp.

În loc să oprească, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie la maxim şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului în câteva minute de la producerea accidentului au demarat imediat cercetările, încercându-se identificarea şoferului vinovat.

Unul dintre martorii la accident a reuşit să reţină o parte din numărul de înmatriculare, lucru care i-a ajutat foarte mult pe oamenii legii, aceştia reuşind să-l găsească pe conducătorul auto fugar în aceeaşi noapte.

Şoferul cu pricina, susţin poliţiştii, se numeşte Gavril H., are 23 de ani, iar maşina cu care a provocat accidentul a fost găsită în garajul unei rude de-ale sale, de pe raza comunei Horodnic de Sus.
Consemnat la domiciliu de procurori
Pus de poliţişti să sufle în alcooltest, Gavril H. a fost găsit cu o alcoolemie de 0,47 la mie în aerul expirat, fiind recoltate probe în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiul Rădăuţi faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 la mie şi părăsirea locului accidentului”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Gavril H. şi l-au dus, ieri, în faţa procurorilor, care au dispus cercetarea tânărului din Marginea în stare de libertate, însă l-au obligat pe acesta să nu părăsească localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor şi să se pună, ori de câte ori este solicitat, la dispoziţia organelor de anchetă.

Sursa : Monitorul de suceava

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins