Iti dau reducere 1% la PC Garage

30 iulie 2009

Publicitatea Online


Este una dintre cele mai bune modalitati de promovare a afacerii dumneavoastra in momentul de fata, internetul cumuland atat avantajele mijloacelor de comunicare in masa cat si avantajele mijloacelor targetate, purtatoare ale unor mesaje personalizate.

Puteti alege intre mai multe tipuri de banere sau linkuri catre siteul dv.

Preturi soc de la 15 lei luna in functie de dimensiunea reclamei dv.

Oferim o gama variata de posibilitati de promovare si publicitate pentru firmele din Comuna Margina dar nu numai pentru ele.Va punem la dispozitie o gama variata de posibilitati de promovare:


- prin bannere orizontale;
dimensiunile 468 x 60 px - pret / negociabil pentru plata anticipat pentru mai multe luni
dimensiunile 728 x 90 px - pret / negociabil pentru plata anticipat pentru mai multe luni
- prin bannere verticale;
dimensiunile 120 x 600 px - pret / negociabil pentru plata anticipat pentru mai multe luni
dimensiunile 120 x 240 px - pret / negociabil pentru plata anticipat pentru mai multe luni

Ne aflam in cautari in cel mai bun si cel mai folosit motor de cautare din Romania si anume in motorul de cautare Google.ro pentru mai multe cuvinte cheie si combinatii de cuvinte. Suntem o echipa tanara, ambitioasa si dornica de afirmare. Dorim ca si dvs. sa faceti parte dintre cei care vor beneficia de avantajele pe care noi le vom obtine prin optimizare acestui site si obtinerea primelor pozitii in Google.com. Suntem de asemeni prezenti si pe alte motoare de cautare cum ar fi Yahoo.com si MSN.com mai nou cunoscut ca Live.com.

Publicitate platita in cadrul acestui site (oferta de preturi) .

Oferim posibilitatea tuturor firmelor si persoanelor să-şi promoveze afacerile si serviciile cât mai eficient în cadrul acestui site. Oferta noastră cuprinde: realizarea unei pagini exclusiv unei singure firme care sa contină următoarele informaţii:

- titlul care să conţină între 70 şi 120 de caractere (în eventualitatea că firma solicitantă are şi site online finalizat şi fără link-uri care să direcţioneze către pagini inexistente - acesta va fi şi anchorul şi vă rugăm să prezentaţi în el câteva cuvinte cheie care vă vor fi utile pentru motoarele de căutare.
- o descriere a firmei sau a activitatii acesteia Numărul minim de caractere 300 şi numărul maxim de caractere 10000.
- de asemeni oferim posibilitatea de a posta între 5 şi 10 poze ( imagini / fotografii ) atât din interiorul firmei promovate cât şi din exteriorul ei la solicitarea dvs.
- în caz că nu aveţi site ( pagină web pe internet ) vă oferim posibilitatea de a vă posta datele de contact şi alte informaţii utile pentru ca potenţialii viitori clienţi să poată lua legatura într-un timp cât mai scurt cu dvs. Datele de contact pot fi de exemplu nr. de telefon ( mobil sau fix ), fax, adresa de e-mail, etc.

Totul pretul 100 lei care vor fi platiti o singura data.

Pentru inscriere sau mai multe detalii, va rog sa trimite-ti un e-mail pe adresa costyionfg@yahoo.com . Cu cat descrierea este mai detaliata si mai bine realizata cu atat veti avea mai multi potentiali clienti in afacerea dumneavoastra.

Cu respect http://comuna-marginea.blogspot.com

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins