Iti dau reducere 1% la PC Garage

12 iulie 2009

Un incendiu a mistuit 2 gospodari bunuri si animale in Comuna Marginea joi 09.07.2009

O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc în noaptea de joi spre vineri, după ce un incendiu a cuprins două gospodării la Marginea. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112 , joi, la ora 23:53 s-a anunţat faptul că un incendiu mistuie izbucnit două gospodării, în comuna Marginea, str. Havriş. Astfel, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Marginea,Horodnic, Suceviţa şi Volovăţ au intervenit cu şase autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

La sosirea gărzii de intervenţie ardeau două anexe gospodăreşti, aparţinând Ilenei L. şi lui Dumitru O., existând pericolul de propagare la trei case de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 05.05, dar în gospodăria Ilenei L. i-au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 20 mp, o anexă pe o suprafaţă de circa 200 mp, adăpostul de animale pe o suprafaţă de circa 42 mp şi o şură pe o suprafaţă de circa 54 mp. În incendiu au pierit 3 animale -un cal, o vacă şi un viţel şi 40 de păsări.

Celui de-al doilea proprietar, Dumitru O., i-au ars o anexă pe o suprafaţă de circa 115 mp, 6 mc cherestea şi 15 mc lemn de foc. Pagubele au fost estimate la 50.000 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui trăsnet.
Pompierii au salvat 3 case de locuit, în valoare de aproximativ 400.000 lei.

Sursa : http://www.newsbucovina.ro

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins