9 februarie 2010

S-a impuscat la o vanatoare de mistreti


Aflat la o vânătoare de mistreţi, un mărginean a alunecat, iar arma s-a descărcat glonţul provocându-i o plagă. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 16.58, L. Ionel din comuna Marginea a sesizat prin SNUAU 112, faptul că la o vânătoare organizată de Clubul de vânătoare Rădăuţi, G. Dumitru, de 39 ani, din aceeaşi localitate, s-a autoaccidentat cu arma de vânătoare proprietate personală.

Clubul de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Rădăuţi a organizat luni, o vânătoare colectivă la specia mistreţ pe fondul de vânătoare Suceviţa, la care au participat 13 vânători printre care şi Grigorean Dumitru.Dumitru Grigorean, unul dintre cei 13 vânători, se afla pe un teren accidentat, stâncos, având asupra sa arma de vânătoare proprietate personală, pe care a încărcat-o cu cartuș tip breneke.
La un moment dat, bărbatul a alunecat, iar arma s-a descărcat, provocându-i o plagă împușcată în regiunea dorsală.


Vânătorul a fost transportat la spital, iar medicul de gardă a precizat că rana nu este gravă, stabilind diagnosticul „plagă împuşcată hemitorace stâng şi regiune dorso-lombară, fără leziuni ale organelor interne”, însă nu s-a putut pronunţa cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale.

Sursa News Bucovina

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins