3 martie 2011

Magazin mixt, cuprins de flăcări, la Marginea

de Sergiu RUSU

Un magazin mixt din comuna Marginea a fost mistuit de flăcări ieri dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unor aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 10:20, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere.
La sosirea echipajelor de intervenţie, ardea clădirea magazinului mixt, construit din lemn şi acoperit cu şindrilă, iar flăcările ameninţau să se extindă la gospodăria din apropiere şi la o locuinţă învecinată.
Incendiul a fost stins în jurul orei 11:20, la faţa locului ajungând şi grupa operativă a ISU Suceava, condusă de şeful instituţiei, colonelul Ion Burlui.
„Au ars magazinul mixt, pe o suprafaţă de 30 metri pătraţi, produse alimentare şi nealimentare, trei frigidere, o ladă frigorifică, un televizor şi documente. S-au degradat aproximativ doi metri pătraţi din peretele casei proprietarei şi tâmplăria PVC de la două geamuri ale locuinţei învecinate”, se precizează în comunicatul ISU Suceava.

Sursa: Monitorul de Suceava

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins