Iti dau reducere 1% la PC Garage

28 februarie 2009

Boc despre podul de lemn de la Marginea: "este de apreciat solidaritatea oamenilor"


Premierul României, Emil Boc, a declarat la Suceava că iniţiativa locuitorilor din comuna Marginea de a construi un pod de lemn în locul celui distrus de inundaţiile de anul trecut este de apreciat, din punct de vedere al „solidarităţii oamenilor”. Cu toate acestea, el a subliniat că astfel de iniţiative ar trebui făcute cu respectarea legilor din România.

„Nu cunosc exact detaliile, însă pot să subliniez solidaritatea al oamenilor, care au pus mână de la mână într-un moment dificil. Acest lucru trebuie salutat, dar asta nu înseamnă că trebuie să eludăm cadrul legal din România, indiferent despre cine vorbim aici”, a precizat Emil Boc.

Reamintim că locuitorii comunei Marginea au construit la începutul lunii februarie a.c., în doar o singură zi, un pod de lemn, în apropierea celui distrus de inundaţiile din vara anului trecut. Sătenii au decis să construiască acest pod nemulţumiţi de întârzierea cu care autorităţile au intervenit pentru reconstrucţia podului distrus. Iniţiativa locuitorilor din Marginea a stârnit nemulţumirea autorităţilor centrale, Agenţia Naţională Apele Române înaintând o plângere penală împotriva celor care au construit podul de lemn.

Întrebat cum consideră gestul conducerii Agenţiei Apele Române, premierul Emil Boc a evitat să facă vreo declaraţie în acest sens, precizând doar că „nu vreau să mă pronunţ în locul justiţiei”.


Stirea completa:

http://www.suceava-news.ro/administratie/boc-despre-podul-de-lemn-de-la-marginea-este-de-apreciat-solidaritatea-oamenilo
Adauga un comentariu

Niciun comentariu:

căutare personalizată

Cuprins